OCHI DE TIGRU EMERALD GREEN-PIATRA VITALITATII

GREEN TIGER EYE BALINESE SYMBOLS BRACELET

Ochiul de Tigru este piatra solara a vitalitatii, a actiunii practice si fizice.  Sporeste caritatea mentala. Activeaza si stimuleaza intelectul, ascutind sabia logicii.  Aceasta piatra energizeaza corpul pentru a indeplini „ordinele imperative” ale vointei. Cand avem nevoie sa perseveram pe termen indelungat, prin efort sporit si situatii incalcite si complicate, purtand Ochi de Tigru vom gasi puterea necesara de a depasi oboseala si descurajarea.

BRATARA BARBATEASCA ELASTICA

Materiale: guta elastica, pietre semipretioase Ochi de Tigru Emerald Green *8mm, elemente din Argint 925 embosate cu simboluri balineze.

Cutie si card personalizat (gratuit)
Bratara vine insotita de cutie cu pernita din catifea si card personalizat cu nume. Daca doriti si o urare/un mesaj pe cardul personalizat va rugam sa ne mentionati in campul “Observatii” inainte de plasarea comenzii in cosul de cumparaturi.

Informatii importante
Livrare: 3 zile lucratoare. Vezi detalii. (click)
Transport gratuit la comenzi peste 350 lei
Retur Gratuit

175,00 lei

Golește
Product ID: 7375 Cod Produs: emerald Categorie:

In pretul fiecarei bratari aveti inclusa cutie cu pernita din catifea si eticheta personalizata cu numele Dvs./Sarbatoritului. Daca comandati 2 bratari si doriti 2 cutii si 2 etichete personalizate separate, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la orders@crack-store.com. La 3 bratari incluse in aceasi comanda beneficiati de reducere de 10% din pretul total, 20% reducere pentru 4 bratari, 30% reducere pentru 5 sau mai multe bratari. Reducerile sunt calculate automat, in cazul in care optati pentru 3 sau mai multe bratari, pretul total redus include o singura cutie si eticheta personalizata. Shopping placut!

Marime

17cm, 18cm, 19cm, 20cm, 21cm, 22cm

Be the first to review “GREEN TIGER EYE BALINESE SYMBOLS BRACELET”

Select Language