De Valentine's Day, Cupidon va trimite 15% Discount la toate produsele! Foloseste Codul Promoțional VAL
Loading...

Green Light Stack

Prețul inițial a fost: lei430.00.Prețul curent este: lei335.00.

SET 5 BRATARI ARGINT DAMA

Setul contine:

Setul contine o bratara reglabila din Argint 925 cu cristale Emerald Green 3mm, 2 bratari reglabile din snur cu elemente din Argint 925 cu cristale si 2 bratari ajustabile din Argint 925 cu cristale verzi si albe 1.5mm

Cutie si card personalizat (gratuit)
Bratara vine insotita de cutie cu pernita din catifea si card personalizat cu nume. Daca doriti si o urare/un mesaj pe cardul personalizat va rugam sa ne mentionati in campul “Observatii” inainte de plasarea comenzii in cosul de cumparaturi.

Informatii importante:
Livrare: 2 zile lucratoare
Garantie 24 luni
Retur Gratuit

*
SKU GREENLIGHT Categories ,

Descriere

Pretul afisat este pretul redus conform nr. de bratari incluse in setul afisat. In pretul fiecarui set aveti inclusa o cutie cu pernita din catifea si o eticheta personalizata cu numele Dvs./Sarbatoritului. Reducerile au fost aplicate astfel: 3 bratari incluse in set-reducere de 10% din pretul total, 20% reducere pentru 4 bratari, 30% reducere pentru 5 sau mai multe bratari. Reducerile sunt calculate automat.

Informații suplimentare

Marime

16cm, 17cm, 18cm, 19cm, 20cm

ARE YOU A PLAYER?
SPECIAL SAVINGS FOR MEMBERS
JOIN CRACK VIP